EVENT

FÖR SCEN

ANIMAL DREAMS

Detta intima kammarspel utspelar sig på Sigmund Freuds mottagning. Den inre världens bilder tar alltmer över scenen, med drömmar, neuroser och begär. Föreställningen är ordlös; musik, mim, masker och dockor. Ca 1 tim. Black-box eller total mörkläggning. Spelyta 4 x 4 m. Byggtid 1 tim. Spelas på förfrågan.

Spelare: Martin Hasselgren, Karin Jemsby och Bernard Cauchard. 

SE TIDIGA FILMADE SCENER NEDAN:

TRÄDET (DANS)

Dansföreställning med mask. Fri tolkning och improvisation kring myten om Inanna och hennes Hulupputräd. 

Föreställningen är ca 20 min och gör sig bäst i back-box med dansgolv (minimum 50 kvm). Enda scenografi är trädet. Spelas på förfrågan.

Dansare: Bernard Cauchard och Karin Jemsby + en medföljande tekniker.

PLATSSPECIFIKA EVENT FÖR FAMILJ

MINGEL

Det mest populära och garanterat barnvänliga minglet är våra söta katter. De kommer ofta i par och kan ha med sig en bebis i korgen. För lite otäckare eller skojigare mingel finns mycket att välja på. Dessa event anpassas efter sammanhanget och önskemål utifrån festens tema.

TABLEAUX VIVANT

En uppbyggd installation på specifik plats, med levande figurer. Bilden är i sin komposition redan en berättelse och inget större drama sker. En meditativ installation att reflektera över i ett sammanhang där publiken rör sig fritt; t.ex en kulturdag. 

KONST INSTALLATIONER

PLATS UTE

Poetiska konstinstallationer utomhus, utan levande spelare. Skulptur/ dockor/ figurer och objekt. Ljus i mörkret. 

LIMBO

En meditativ konstinstallation för stora vita rum i dagsljus (galleri/konsthall/passande rum). Utställningen har element av mekanik och långsam rörelse samt platser för publiken att sitta i stillhet och reflektera. De arketypiska, poetiska bilderna och stillheten i rummet erbjuder en projektionsyta för meditation kring de egna livsupplevelserna. 

COLLAGE

Collagebilder som går att beställa print on demand. Affischformat eller monterat i ram. 

KONSTOBJEKT

Skulpterade figurer. Väggskulpturer. Unika konstobjekt. Kan skickas internationellt. 

FINANSIERING OCH DITT STÖD

De mer experimentella fria konstprojekten, såsom dans- och teaterföreställningar med masker och dockor, är tidskrävande i tillverkningsprocessen och produceras därför stegvis med stöd från Kulturrådet och Konstnärsnämnden samt egen finansiering när pengarna räcker. Vill du stötta mina projekt för att du vill att jag ska kunna fortsätta bjuda på smal och udda konst, så kan du bidra med hur lite eller hur mycket du vill! Ett ekonomiskt bidrag är inte bara pengar utan också en uppmuntran som betyder mycket för en konstnär! Du kan också stötta genom att köpa affischer och konstobjekt från ”butiken”. För dig med större ekonomiska resurser och genuint konstintresse går det även att beställa mer komplexa, platsanpassade konstverk för ditt hem eller mer påkostade live-event för privata fester. Varmt välkommen med förfrågningar!