SOMMARKURSER
&
COACHNING

MASKMAKERI

Vill du skapa en egen maskkaraktär för att arbeta med på scen? Eller vill du förverkliga en annan mask-idé? Helmask eller halvmask som passar ditt ansikte, eller vill du bara undersöka och lära dig hantverkstekniken?
I denna kurs på 8 tillfällen får du alla verktyg för att skapa en egen, personlig maskkaraktär och en välgjord mask i papier-maché.

DOCKPROJEKT

Kurs på 12 dagar (4 helger, en helg/månad) med handledning som hjälper dig genom alla moment i att skapa ett eget dockteaterprojekt. Du få verktyg att utveckla dina idéer, välja teknik, designa och tillverka dina figurer, skrivövningar för din berättelse, grunder i scenografilösningar för speldockor, mm mm

COACHNING

Har du ett eget projekt och vet vad du behöver hjälp med? Kanske du fr.a. vill ha tips om hantverkstekniker, eller kanske behöver du deadlines för att det hela ska bli av. Även konstnärliga processer kan behöva en coach för att nå målet, se möjligheterna, pröva tankarna, komma vidare.. Pris för 1 tim (60 min) coachning är 800 kr + moms. Du kan boka efter behov. Eller så lägger vi upp en individuell plan att följa.

PÅ DISTANS

För både enskilda personer och större grupper som vill ha en av de befintliga kurserna på distans så har jag nu under pandemin utvecklat speciella upplägg som innehåller samma moment men är anpassade till distansundervisning, med brev, kompendier och träffar via zoom. Det funkar bättre än man kan tro och är ju bekvämt om du bor långt ifrån Stockholm.

Skicka en intresseanmälan så får du en detaljerad beskrivning av kursens innehåll och upplägg.BILDER FRÅN TIDIGARE MASKKURSER & DOCKPROJEKT